8 DE MARÇ, DIA INTERNACIONAL DE LA DONA. CRA OLEA

A banda de les activitats programades pel centre per al dia de la dona, des de l’àrea de català també vam voler treballar aquest dia. Vam començar la sessió escoltant Cançó de fer Camí. Vam parlar sobre què ens suggeria, què creiem i què ens volia transmetre. Vam explicar i reflexionar sobre algunes de les històries de dones que apareixen al llibre Contes de bona nit per a nenes rebels. Vam arribar a la conclusió que són unes heroïnes pel que han aconseguit, en el moment que ho han fet, i en el lloc en que ho han fet. A continuació vam fer una reflexió sobre les dones que formen part de la nostra vida i que d’alguna manera també són unes heroïnes. Vam realitzar una activitat en la que van escollir una d’elles, van indicar quina és la seua heroïna i el perquè, i la van dibuixar o van posar una foto. Ho van exposar a la resta de la classe. Finalment vam fer una petita exposició posant totes les heroïnes penjades a un mateix cordell com a símbol d’unió.

Amb els menuts, a més d’escoltar la cançó i reflexionar sobre el dia de la dona, vam pensar igualment amb les heroïnes que formen part de les nostres vides, les van dibuixar i van escriure qui era (mama, iaia,…) i van decorar un marc per a poder posar la seua heroïna. Finalment, van explicar a la resta de la classe qui era i el perquè.

 


CompartirEmail this to someonePrint this pageShare on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn