aragonario

🎙️🎥 El #Homenaje a #JoaquínCarbonell se completa con la edición de un libro y un documental con los que se rinde tributo a un músico poliédrico.

Más info 👉 https://tinyurl.com/yyfldx9t

@victorlucea @CulturaAragon @AuditorioZGZ @zaragoza_es @sarafernandezcs #Música #CulturaSegura

🗣️ "La mejor manera de honrar la memoria de #JoaquínCarbonell es a través de la producción de un evento musical", ha dicho el director general de #Cultura, @victorlucea, en la presentación del concierto-homenaje que se celebrará el 21 de enero en el @AuditorioZGZ.

@CulturaAragon

Leer más ...

agora

blog agora

Aragón 3L

Aragón Natural

catedra

vidal

CTP

chisla radio

cátedra

academia

catedra

poctefa

APRENC JUGANT EN EL CEIP MIGUEL SERVET DE FRAGA

Des de l´àrea de llengua catalana, el curs passat vam participar al Programa Jesús Moncada, promocionat per la Direcció General de Política Lingüística del Govern d’Aragó, tant a la modalitat A com B. Aquesta última implica preparar un projecte per fer a l´àmbit de centre. Amb aquest projecte fomentem l’ús de la llengua a l’aula a través de jocs i contes.
Un dels jocs que més utilitzem és el Time’s up Kids, que dóna molt joc a l’aula per treballar el vocabulari, la descripció, la lectoescriptura…
Per exemple, a primer i segon a partir d´una imatge, expliquen el què hi veuen i la resta dels companys ho han d’endevinar. Una vegada ho endevinen, tots han d’intentar escriure la paraula. També vam rebre llibres que utilitzem a l’aula.
Per a més informació, pot visitar la pàgina Facebook del centre:


CompartirEmail this to someonePrint this pageShare on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn