LLIURAMENT II PREMI D’INVESTIGACIÓ «Jesús Moncada»

El lliurament de l’II Premi d’Investigació «Jesus Moncada» se celebrarà en el saló de plens de l’Ajuntament de Mequinenza el pròxim 30 de novembre, un dia abans de l’aniversari del naixement de l’escriptor, natural d’aquesta localitat. El Premi d’Investigació Jesús Moncada està dotat amb 3.000 euros i té per objecte promoure l’estudi de la literatura, la llengua i la cultura en relació amb l’obra i figura de Jesús Moncada, amb la història de Mequinensa o amb ambdues.

En l’acte es farà públic la decisió del jurat, format per Chusé Aragüés, Carme Alcover, Jordi Estruga i Ramón Sistac, en representació del món editorial, literari i universitari, i presidit per Magda Godia, alcaldessa de Mequinenza.

A més, a les 17.30 h, la sala d’audiovisuals del Museu de la Història de Mequinenza acollirà una conferència que serà a càrrec de Carmen Mesalles sota el títol ‘Paral·*lelisme entre l’obra pictòrica i literària de Jesús Moncada’, en la qual abordarà una altra de les facetes creatives de l’escriptor, juntament amb la fotografia. En finalitzar, es recorrerà l’Espai Jesús Moncada, situat en el mateix museu, en el qual va poder veure’s una completa col·lecció de quadres, entre altres pertinences, de l’autor de Camí de Sirga. Les persones que vulguen assistir disposaran de transport gratuït, si ho desitgen, per a assistir a aquest acte amb eixida des de la plaça Joaquín Torres a partir de les 17.15 hores.

 

 


CompartirEmail this to someonePrint this pageShare on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn