FESTA LITERÀRIA ON LINE «FICCIONS» A L’IES MATARRAÑA

El passat dimecres 27 de maig, el departament de català de l’IES Matarraña, amb la coordinació de la professora Pepa Nogués, va organitzar una festa literària on line per presentar les novel·les que han realitzat els alumnes de l’assignatura des de 3r d’ESO fins a 2n de Batxillerat per al concurs literari on line FICCIONS. Celebraven, a més, que de les 35 novel·les presentades, 5 han resultat finalistes i optaran al premi Territorial Matarranya i, fins i tot, als 4 millors treballs dels 3660 que s’hi ha presentat al concurs.

Esta activitat literària va tenir lloc per videoconferència hi va consistir en una lectura continuada de les novel·les per part d’alumnes, professors, familiars i especialistes convidats com l’escriptora Coia Valls i l’historiador Carles Sancho que havien col·laborat també en el projecte com a lectors i comentaristes de les novel·les.

L’escriptora Coia Valls.

L’acte es va obrir amb la intervenció del director de l’institut, Iñaki Belanche, qui va donar dos bones notícies per al consolidament de l’assignatura al centre; i es va tancar amb una sorpresa per als assistents que fou la participació de Josep Ritort, secretari general de l’AMIC (Associació de Mitjans d’Informació i Comunicació) que és l’entitat organitzadora dels premis Ficcions. Ritort va felicitar a tots els participants i va anunciar en primícia que el lliurament de premis tindria lloc entre el 15 i el 17 de juny i seria en un format on line. L’acte va ser amenitzat amb l’actuació en directe de l’alumna Roser Aragonés al violí, Ana Grau cantant i el músic Fernando Mallén de la Barraca 2.0.

Cartell FiCCIONS MATARRANYA 2020

 


CompartirEmail this to someonePrint this pageShare on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn