FI DE CURS PER A LA INICIATIVA #JOTAMBEEMQUEDOACASAJESUSMONCADA

Amb les següents tres entregues tanquem la sèrie de vídeos que els col·laboradors del Programa Jesús Moncada, que promou la Direcció General de Política Lingüística, han preparat per animar l’alumnat de les escoles participants en el programa durant les classes a casa amb motiu de la crisi per la covid-19.

Amb el desig que al setembre pugam reprendre les classes presencials i tot això acabe bé, us desitgem un bon fi de curs!

 

Conte: I queixalets també!

El tio Vicent, narrador valencià d’històries, ens narra una història del primer narrador valencià, Enric Valor, que es titula: I queixalets també!

La llegenda de la xica tornada serp

Què li va passar a la Marieta per convertir-se en serp? Pepa Nogués, col·laboradora del programa Jesús Moncada ens explica esta llegenda de Pena-roja de Tastavins que va recollir l’escriptor Desideri Lombarte. A l’exposició itinerant «Ataüllar el món des del Molinar», produïda per l’Associació Cultural del Matarranya, trobareu moltes més històries sobre la figura i l’obra d’este escriptor del Matarranya.

 

Tastet literari amb Marta Momblant

Us presentem un tastet del taller literari que l’escriptora i dramaturga Marta Momblant va oferir a l’IES Matarraña sobre la seua obra Arbàgel, un revolt de l’amor, que va rebre el Premi Guillem Nicolau del Govern d’Aragó 2018. Eva Latorre, de Beseit, la població on està ambientada la novel·la, en llegeix un fragment. (Vall-de-roures, 2 de març de 2020).

 


CompartirEmail this to someonePrint this pageShare on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn