LA MEQUINENÇANA PILAR ARBIOL GUANYA EL VI CONCURS DE RELATS “COMARCA DEL BAIX CINCA”

El passat 13 de desembre va tindre lloc a la sala d’actes de la seu de la comarca del Baix Cinca acollia l’acte de lliurament del VI Concurs Literari Comarca del Baix Cinca. En l’edició 2019 del guardó, dotat amb 1.250 euros, han participat un total de 17 autors, 11 en categoria d’adults i 6 en la d’infantil i juvenil.

En categoria adults, l’escriptora de Mequinensa Pili Arbiol ha estat la guanyadora del concurs amb l’única obra de les dos categories presentada en català, una de les llengües en les que es podien presentar els treballs junt amb la llengua castellana. Es tracta del relat “Un vestit d’aigua” en el qual l’autora ha volgut reflectir com “un fet desconegut i oblidat del passat pot arribar a marcar una persona”- explica Arbiol. Ho fa a través d’una vella caixa de records que rep la protagonista, a través de la qual  “descobreix un passat desconegut que es fa present al lector”. Aquest premi té una aportació econòmica de 400 euros.

Fuente: Mas de Bringuè (WordPress)

CompartirEmail this to someonePrint this pageShare on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn