LA RÀDIO DE L’IES MATARRAÑA DURANT LA QUARENTENA

Què fan els jóvens durant la quarentena?

Els alumnes de l’IES Matarraña han gravat un programa de ràdio molt emotiu explicant quines activitats noves han descobert durant la quarentena, com fan les classes des de casa o a quins sectors volen donar les gràcies pel seu treball i coratge per poder eixir aviat de la crisi per la Covid-19.

Tambors des dels balcons
La Covid-19 va obligar a suspendre totes les processons de Setmana Santa, però això no va evitar que les cofradies del Matarranya continuaren en la seua tradició de les tamborades encara que fora des dels balcons. Els alumnes de l’IES Matarraña han dedicat un programa de ràdio de l’Info Insti per explicar com van viure esta Setmana Santa tan peculiar des del confinament.

Què llegeixen els jóvens?

Els alumnes de l’IES Matarranya us recomanen les seues lectures preferides en un programa de ràdio especial Sant Jordi dintre del projecte Info Insti de l’assignatura de català. Des de novel·les d’aventures, fins a històriques o romàntiques, trobareu tot tipus de lectures per llegir esta quarentena.


CompartirEmail this to someonePrint this pageShare on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn