aragonario

🎙️🎥 El #Homenaje a #JoaquínCarbonell se completa con la edición de un libro y un documental con los que se rinde tributo a un músico poliédrico.

Más info 👉 https://tinyurl.com/yyfldx9t

@victorlucea @CulturaAragon @AuditorioZGZ @zaragoza_es @sarafernandezcs #Música #CulturaSegura

🗣️ "La mejor manera de honrar la memoria de #JoaquínCarbonell es a través de la producción de un evento musical", ha dicho el director general de #Cultura, @victorlucea, en la presentación del concierto-homenaje que se celebrará el 21 de enero en el @AuditorioZGZ.

@CulturaAragon

Leer más ...

agora

blog agora

Aragón 3L

Aragón Natural

catedra

vidal

CTP

chisla radio

cátedra

academia

catedra

poctefa

NOVES INSTRUCCIONS PER A L’ACREDITACIÓ DEL NIVELL B2 DE CATALÀ EN 4T ESO

S’han publicat les noves instruccions de la Directora General de Planificació i Equitat i del Director General de Política Lingüística per les quals es determina el procediment d’acreditació per a l’alumnat dels centres educatius d’Aragó que reuneixi les condicions d’equivalència entre els estudis cursats i el certificat de nivell intermedi de català (B2), de conformitat amb el que s’estableix en l’Ordre VCP/491/2009, de 12 de novembre, del Departament de la Vicepresidència de la Generalitat de Catalunya.

Tota la informació en: Educa.aragon.es

 


CompartirEmail this to someonePrint this pageShare on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn