aragonario

aragon-on

aragon-on

👨‍🎨Una epístola de Goya a Martín Zapater protagoniza el cupón de la @ONCE_oficial del 3 de mayo

La iniciativa ha sido presentada esta mañana, en el @MuseodeZaragoza, por el director general de Cultura, @victorlucea

👉 https://tinyurl.com/6bwjdd25 #Goya275

✍ Tal día como hoy en 1602 fue bautizada en Zaragoza Ana Francisca Abarca de Bolea, abadesa y una de las primeras personas que escribió en aragonés en la Edad Moderna, cuando no era fácil para una mujer ni escribir ni mucho menos publicar

#LenguasdeAragón

Leer más ...

agora

blog agora

Aragón 3L

Aragón Natural

catedra

vidal

CTP

chisla radio

cátedra

academia

poctefa

PARAULES PRECIOSES: PROJECTE ETWINNING DELS CENTRES DE CATALÀ D’ARAGÓ

El professorat de tretze centres on s’imparteix català d’Aragó s’ha unit en un seminari intercentres per treballar el projecte Paraules Precioses mitjançant la plataforma educativa eTwinning. Aquesta experiència ens portarà, posteriorment, a tractar conjuntament altres temes d’interès comú.

El passat dijous 4 de març es va celebrar la primera sessió del seminari, on l’ambaixador eTwinning José Mas ens va explicar d’una manera molt pràctica el funcionament de la plataforma i vam veure on es troben totes les localitats implicades en aquest projecte.

 

El Objectius del projecte són:

  • Aprendre a utilitzar la plataforma eTwinningper a la gestió de projectes col·laboratius
  • Millorar la competència digital del professorat participant.
  • Millorar la col·laboració en el si del Seminari de Català a partir de la presentació de cada escola amb la seua paraula.
  • Crear una xarxa de professorat compromès amb el treball en equip i l’aprenentatge per projectes, i obert a noves maneres d’ensenyar.

Per posar el projecte en marxa, a més de la Direcció General de Política Lingüística, comptem amb la participació directa d’Iker López, de la Direcció General d’Innovació i Formació Professional i representant del Servei Nacional de Suport eTwinning a l’Aragó.

Una vegada que tinguem pràctica, trobarem centres d’altres comunitats autònomes i d’altres països per continuar aprenent conjuntament en català.

Endavant!


CompartirEmail this to someonePrint this pageShare on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn