aragonario

📢 El lunes, 8 de junio, a las 15h termina el plazo para la presentación de propuestas educativas y culturales a los programas del @GobAragon "Luzía Dueso" y "Jesús Moncada" ¡No lo dejes pasar!

👉 http://bit.ly/2TPU0wJ

#LenguasdeAragón #PolíticaLingüística #aragonés #catalán

#🅶🅾🆈🅰🅴🅽🅿🅸🅲🆃🅾🅶🆁🅰🅼🅰

En 1771 un joven y ambicioso #FranciscodeGoya en busca de prestigio se presentó al concurso de #pintura 🎨 de la #AccademiaDiBelleArtiDiParma 🇮🇹.
#Goya no ganó el primer premio, pero obtuvo una elogiosa mención 📜 de los académicos.

Leer más ...

agora

blog agora

L'Aragones, un patrimonio común

catedra

vidal

CTP

chisla radio

cátedra

academia

catedra

poctefa

PREMIS GALAN A LA NORMALITZACIÓ LINGÜÍSTICA 2019

L’Institut d’Estudis del Baix Cinca celebra la seua gala anual, que tindrà lloc el dissabte 30 de novembre, a les 19:00 hores, en el Local Social de Villella de Cinca.

En el transcurs de la gala s’atorgaràn els Premis Galan a la normalització lingüística 2019, que enguany reconeixen l’Àngel Cabrera Callizo, regidor de l’Ajuntament de Fraga, per l’ús habitual que en la legislatura anterior ha fet de la llengua catalana, tant en les seues intervencions en els plens de l’Ajuntament, com en els mitjans de comunicació orals o escrits. A més, es farà públic el projecte mereixedor de la XXX Beca Amanda Llebot.

En aquesta ocasió, es comptarà amb la presència del grup de teatre La Garbinada, de Mequinensa, que oferirà una selecció dels contes de Jesús Moncada que formen el seu nou espectacle titulat El rovell de l’ou.


CompartirEmail this to someonePrint this pageShare on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn