aragonario

🏦 El @IAACCPSERRANO acoge hasta marzo una nueva muestra que descubre otra faceta del genial artista que le da nombre: la bóveda que hizo para la central hidroeléctrica de #Aldeadávila, y que ha presentado hoy el DG de #Cultura, @victorlucea.

@CulturaAragon #CulturaSegura

3

🏥Ya están disponibles los consejos para seguirnos cuidando en las #LenguasdeAragón

Descarga el PDF para su impresión a través del siguiente enlacen ⬇ https://bit.ly/31FHK5S

#CuidandoAragón #CudiandoAragón #CuidantAragó

#Covid19

Leer más ...

agora

blog agora

Aragón 3L

Aragón Natural

catedra

vidal

CTP

chisla radio

cátedra

academia

catedra

poctefa

VII CERTAMEN DE MICRORELATS “JAVIER TOMEO”

L’Associació Literària Poiesis i la publicació Compromís i Cultura convoquen el VII Certamen de Microrelats «Javier Tomeo» de temàtica social, amb l’objectiu de promoure la creativitat literària i abordar la reflexió sobre el compromís de la literatura amb la realitat de la societat.

La categoria «comarcal-català» és en llengua catalana, per a autors nascuts en 2004 o anys anteriors, naturals o residents en el Baix Aragó Històric.

El tema dels microrelats serà lliure, ajustat al que s’estableix en l’Objectiu d’aquesta convocatòria, i tindran una extensió màxima de 200 paraules inclòs el títol. Es regirà per les següents bases: #VII Certamen Tomeo_Bases-1.

Consulte tota la informació a través dels següents enllaços:

https://asociacionpoiesis.blogspot.com/2020/08/convocado-el-vii-certamen-de.html

https://www.facebook.com/AsociacionLiterariaPoiesis


CompartirEmail this to someonePrint this pageShare on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn