aragonario

aragon-on

aragon-on

Nos sumamos al dolor por el reciente fallecimiento de María Rosa Fort Cañellas, profesora titular emérita de filología catalana en @unizar

Son de gran trascendencia sus estudios en torno a los contactos entre el aragonés y el catalán de Aragón

#DEP #LenguasdeAragón

2

#CulturaEnIgualdad #MujeresMAB es el proyecto de la DG Cultura del @GobAragon en el que trabajamos por la #igualdad de #género y la visibilización del papel de la #mujer en la cultura y el arte a lo largo de la historia.

ℹ️https://youtu.be/RfGhg4rTwFA
@CulturaAragon #MuseosAragón

Leer más ...

agora

blog agora

Aragón 3L

Aragón Natural

catedra

vidal

CTP

chisla radio

cátedra

academia

poctefa

VII CERTAMEN DE MICRORELATS “JAVIER TOMEO”

L’Associació Literària Poiesis i la publicació Compromís i Cultura convoquen el VII Certamen de Microrelats «Javier Tomeo» de temàtica social, amb l’objectiu de promoure la creativitat literària i abordar la reflexió sobre el compromís de la literatura amb la realitat de la societat.

La categoria «comarcal-català» és en llengua catalana, per a autors nascuts en 2004 o anys anteriors, naturals o residents en el Baix Aragó Històric.

El tema dels microrelats serà lliure, ajustat al que s’estableix en l’Objectiu d’aquesta convocatòria, i tindran una extensió màxima de 200 paraules inclòs el títol. Es regirà per les següents bases: #VII Certamen Tomeo_Bases-1.

Consulte tota la informació a través dels següents enllaços:

https://asociacionpoiesis.blogspot.com/2020/08/convocado-el-vii-certamen-de.html

https://www.facebook.com/AsociacionLiterariaPoiesis


CompartirEmail this to someonePrint this pageShare on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn