aragonario

aragon-on

aragon-on

👥 El @museodelprado ha acogido hoy la reunión sectorial de @culturagob en el primer encuentro del ministro @miqueliceta con las CCAA para abordar el reparto de fondos europeos a los sectores de la #Cultura y el #Patrimonio. Por parte de #Aragón ha asistido la DG @Inde.

¡Noticias frescas!

Tenemos el placer de anunciar que nuestra Sección de Etnología reabre sus puertas mañana sábado y presenta una exposición temporal dedicada la familia Cativiela.

Toda la información en nuestra novedad web: http://museodezaragoza.es/?p=12691

Foto: J.Garrido

Leer más ...

agora

blog agora

Aragón 3L

Aragón Natural

catedra

vidal

CTP

chisla radio

cátedra

academia

poctefa

PREMIS LITERARIS ‘FICCIONS’

L’alumna de 3r d’ESO de l’IES Matarraña, Roser Aragonés, va rebre el passat dimarts 17 de juny el Premi Territorial Matarranya del concurs literari Ficcions que organitza l’AMIC (l’Associació de Mitjans d’Informació i Comunicació).

És el segon any que este institut del Matarranya es presenta a este concurs en el qual participen també centres de Catalunya, València, les Illes Balears, Andorra i el Rosselló. En total s’hi van presentar 3660 alumnes i entre les 172 novel·les seleccionades com a finalistes en van resultar 5 de l’IES Matarraña: Ana Grau i Paula Tarzán de 2n de Batxillerat; Romina Gómez i Roser Aragonés de 3r d’ESO; María Pilar Serres de 1r de Batxillerat, i Lucía Gil de 4r d’ESO.

A més, els professors de català d’este institut, Germà Ferrer i Pepa Nogués, van resultar finalistes en la categoria de professors més motivadors.

 

La participació en el concurs forma part de la programació de l’assignatura de català per tal de treballar l’expressió escrita i la literatura. També van treballar l’expressió oral amb una mostra de les 35 novel·les presentades per l’alumnat del centre al concurs Ficcions que van fer en un acte públic on line el passat 27 de març.

El jurat va destacar del relat guanyador del Matarranya “L’escollit” de Roser Aragonés: “l’originalitat d’integrar un tema de gran rellevància social actual en un gènere literari tan arrelat i característic d’una forma original, fresca i sorprenent”.

Per tal de seguir l’acte on line de lliurament de premis, finalistes, professors i algus familiars i amics es van aplegar a la biblioteca d’Arenys de Lledó.

L’IES Matarranya es quede amb el premi territorial en la final del concurs ‘Ficcions’


CompartirEmail this to someonePrint this pageShare on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn