aragonario

aragon-on

aragon-on

👥 El @museodelprado ha acogido hoy la reunión sectorial de @culturagob en el primer encuentro del ministro @miqueliceta con las CCAA para abordar el reparto de fondos europeos a los sectores de la #Cultura y el #Patrimonio. Por parte de #Aragón ha asistido la DG @Inde.

¡Noticias frescas!

Tenemos el placer de anunciar que nuestra Sección de Etnología reabre sus puertas mañana sábado y presenta una exposición temporal dedicada la familia Cativiela.

Toda la información en nuestra novedad web: http://museodezaragoza.es/?p=12691

Foto: J.Garrido

Leer más ...

agora

blog agora

Aragón 3L

Aragón Natural

catedra

vidal

CTP

chisla radio

cátedra

academia

poctefa

RECOMANACIONS DELS ADOLESCENTS DES DEL CONFINAMENT

L’alumnat de l’IES Matarraña ha continuat gravant el seu programa de ràdio Info Insti des del confinament a casa oferint recomanacions per entretenir-se i aprofitar el temps. Arribats ja a final del curs, us oferim els darrers programes amb les propostes dels jóvens del Matarranya sobre les activitats que més els han ajudat a passar la quarentena: els jocs més divertits i les receptes de cuines més sabroses. Han pogut fer de reporters des de casa d’una manera tan senzilla com original: gravant àudios de WhatsApp. El programa s’emet a Ràdio Matarranya cada divendres lectiu.

 

Info Insti: «Els jocs més divertits»

Info Insti_T4_Programa 22

 

Info Insti: «Les receptes de cuina més sabroses «

INFO INSTI – T4 – Programa 23


CompartirEmail this to someonePrint this pageShare on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn