aragonario

aragon-on

aragon-on

🎭 El consejero @felipefaci ha asistido en el @TeatroZgz al estreno de la obra “Requiem por un campesino español”, que pone en escena la compañía aragonesa Teatro Che y Moche cuando se cumple el 120 aniversario del nacimiento de #RamónJSender.

@victorlucea @CulturaAragon

👥 El DG de #PolíticaLingüística, Ignacio Lopez Susín, y la directora provincial @OlgaAlastruey han asistido en el @CampusHuesca a la presentación de dos libros sobre el futuro del #aragonés y las actitudes lingüísticas en los institutos del Alto Aragón.

@unizar #Huesca

Leer más ...

agora

blog agora

Aragón 3L

Aragón Natural

catedra

vidal

CTP

chisla radio

cátedra

academia

poctefa

TERCERA SESSIÓ DEL SEMINARI AUTONÒMIC PER A PROFESSORS/ES DE LLENGUA CATALANA

Dimarts passat, 9 de febrer, es va celebrar la tercera sessió del seminari autonòmic per a professors/es de llengua catalana.
 
La primera part es va dedicar a organitzar un nou seminari intercentres, obert a tot el professorat que imparteix català o àrees i matèries en català, amb l’objectiu de tractar temes d’interès comú a través de la plataforma educativa eTwinning. De moment, s’han proposat els següents: Llengua i natura, Paraules precioses, Tradicionàrius, Els nostres autors i autores, Lo meu poble, Intercanvi de proves de comprensió oral i comprensió escrita i Gentilicis dels nostres pobles.
 
Una alegria afegida a quest treball conjunt és que es pot realitzar en les dues llengües pròpies d’Aragó, com és el cas del projecte Llengua i natura, entre l’IES Matarraña de Vall de Roures i el CRA Estadilla-Fonz.
 
En la segona part, Francisco Celma, professor d’Història i músic, va donar una ponència sobre Dicció que va resultar molt interessant per a tots els membres del seminari, ja que, entre d’altres coses, va explicar com utilitzar la veu per a no danyar-la. Evidentment, aquest és un tema important per al professorat, sobretot amb l’ús de la màscara.
 
Després de la sessió, la coordinadora del seminari i l’assessora de la Direcció General de Política Lingüística es van reunir amb els responsables eTwinning de la C.A. per a dissenyar aquesta segona activitat de formació i el projecte triat com a exemple de treball va ser Paraules precioses. No es podia començar amb un títol més inspirador.
 
 

 

 


 

CompartirEmail this to someonePrint this pageShare on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn