aragonario

aragon-on

aragon-on

🎥Continúa la difusión de una serie de videos con motivo de #Goya275.

🖼El Museo de Zaragoza ha animado la colección de pinturas de #Goya utilizando técnicas 2D, 3D y subtítulos que explican la intrahistoria de cada obra.

▶️https://youtu.be/ifBDz4woAU0

@CulturaAragon

🎼 Lleno total en #Sobradiel en la actuación que ha ofrecido, en el día de Santiago Apostol, el coreógrafo y bailarín @MABerna18 dentro del programa cultural "Ven al Camino", que organiza el Gobierno de Aragón para conmemorar el #AñoJacobeo.

@CulturaAragon #CaminoDeSantiago

3
Leer más ...

agora

blog agora

Aragón 3L

Aragón Natural

catedra

vidal

CTP

chisla radio

cátedra

academia

poctefa

JORNADES CULTURALS DEL MATARRANYA (estiu 2021)

(De Temps de Franja) L’any passat no es va poder celebrar la Trobada Cultural del Matarranya degut a la pandèmia de COVID19. Com a alternativa, enguany s’han organitzat unes Jornades Culturals que es poden seguir tant presencialment com per les xarxes socials. S’aniran pujant a les xarxes una sèrie de vídeos de temàtica al voltant de la història, la cultura i la societat, com l’art, episodis de la nostra història, etnologia, música, periodisme, teatre, poesia, literatura… També hi haurà esdeveniments presencials, que seran retransmesos via Facebook i penjats després per a aquells que els vulguin visualitzar més tard.

La jornada inaugural presencial tindrà lloc Saló de Plens de l’Ajuntament de Calaceit el dissabte 3 de juliol de 2021 a les 19 h (les 7 de la vesprada). Correrà a càrrec del Dr. Rafel Jornet Niella, Professor d’Arqueologia i Prehistòria de la Universitat de Barcelona i la Universitat Pompeu Fabra, i de Joaquim Montclús Esteban, President de l’Associació Cultural del Matarranya, historiador i escriptor.

CompartirEmail this to someonePrint this pageShare on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn